Diensten

Een overzicht van alle diensten waarbij ik u kan helpen

Budgetcoaching

Budgetcoaching is bedoeld voor mensen die even, of een langere periode, hulp nodig hebben bij hun financiële situatie. Door verschillende omstandigheden kan het zijn dat het overzicht van uw administratie/financiën erbij inschiet. De kosten stapelen zich op en het overzicht kan snel verdwijnen. Herkent u zich hierin? Dan kan ik u als budgetcoach helpen.

Budgetbeheer & Bewindvoering

Wanneer er sprake is van budgetbeheer (inkomensbeheer) is dit nodig bij situaties waar mensen (tijdelijk) niet in staat zijn de financiële verplichtingen zelfstandig te beheren. De financiële administratie wordt dan (gedeeltelijk) voor u verzorgd.

Beschermingsbewind

Soms is iemand door een psychische- of lichamelijke beperking niet in staat om zijn eigen financiën te regelen. Denk bijvoorbeeld aan verstandelijk gehandicapten of dementerenden, maar soms ook psychiatrische patiënten. Dan is beschermingsbewind misschien een uitkomst.

Schuldhulpverlening

Het doel van Nard Voncken Bewindvoering is het verzorgen en ondersteunen van een gezonde financiële situatie. Het voorkomen en verhelpen van schulden zijn hier een belangrijk onderdeel van.
De mogelijkheden om betaalregelingen met schuldeisers te treffen is een van de taken die Nard Voncken Bewindvoering op zich neemt.

Ondersteuning voor ouderen

Nard Voncken Bewindvoering biedt ouderen volledige ondersteuning in hun financiën. Ik heb voor deze doelgroep een pakket ontwikkeld waarbij ouderen de benodigde ondersteuning krijgen. Het blijkt dat ouderen niet hun kinderen of een ander familielid willen betrekken/belasten met hun financiën, maar bij voorkeur een specialist willen inzetten.

Incasso / Debiteurenbeheer

Als uw eigen medewerkers debiteuren moeten bewaken en aanmanen, zorgt dat voor een hoge werkdruk en stress, zeker wanneer u beschikt over een grote klanten portefeuille.

AVG van Nard Voncken Bewindvoering

Nard Voncken Bewindvoering verstrekt uw gegevens alleen aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting of indien u hier zelf om verzoekt.